Food Around The World

Assalamualaikum..

Apa khabar semua?? Dengan adanya page ni Husein boleh kongsi cerita tentang masakan, makanan dan minuman yang Husein sempat rasa sendiri memandangkan Husein tengah duduk lama di oversea ni. Dengan page ni jugak, korang boleh tahu camne gambaran masakan dan kesedapan masakan international selain boleh tambahkan korang punyer secret recepi. Jangan hanya berpijak di bumi sendiri aje, kengkadang korang jugak kena berpijak di bumi orang. Korang jugak boleh try cuba buat masakan yang Husein post kan ni. Mane tau kot-kot korang boleh masak untuk orang yang tersayang pulak. Cewaahh....

Tak semestinya semua entri adalah berkaitan dengan masakan antarabangsa sahaja yang akan Husein kongsi, tapi.. mungkin Husein akan ceritakan pulak tentang masakan tanah air kita bertujuan untuk mempromosikan makanan dan minuman yang terdapat di Malaysia kepada dunia.

So, sebelum nak baca entri ni, sila baca doa sebelum makan dulu eh. hahaha... Selamat Membaca. :-)

1. Sandwich Syush Towuk
2. Nasi Hadra Maut (Nasi Arab) Original
3. Bila Dah Lama Tak Jumpa Keropok
4. Indon Taste at Cairo
5. Restoran Cina di Kaherah,Mesir
6. 6 Rasa Lazat di Indonesia
7. Keistimewaan Stevia White Coffee di Restoran PappaRich

3 ulasan:

  1. mana entri makanan & minumannya?

    Puas cari tak jumpa. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ni yang Syush Towuk tu je.. yg lain x larat lagi nak tulis.. hehe sorry

      Padam
    2. Tulis tulis.. nak baca ni hahaha :D

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.