Husein masuk Citra Orang Muda (COM) di Utusan Malaysia

ASSALAMU'ALAIKUM...

Setinggi-tinggi kesyukuran dan kepujian Husein panjatkan kepada Allah atas nikmat-nikmat-Nya yang tak terkira.

Husein rasa, tak perlu dah untuk Husein cakap panjang lebar sebab korang sume boleh baca dah title kat atas tu pasal pe. Alhamdulillah Husein terpilih sebagai blogger pilihan dalam paper Utusan Malaysia dalam ruangan Citra Orang Muda (COM) pada 9/11/2013 iaitu kelmarin. (tetiba lubang hidung kembang tiga inci kejap)

Mula-mula sekali memang rasa cam tak caye tahap orang was-was sebab boleh masuk paper. Husein teringat pulak bile first time masuk paper Sinar Harian hari tu,.... tapi yang tu hanya gambar kecik je dan cerita berita tu pulak bukan pasal Husein. Tapi yang kali ni.... sangat superb dan terkejut oii.. plus gembira sebab boleh masuk paper. Pulak tu cerita pasal kite pulak....Kengkadang rasa cam kelakar pulak masuk paper Utusan kelmarin.....tuan punye badan ada kat luar negara, tapi masuk paper dalam negara. hahaha..
First time bile Husein bagitau kat mak Husein melalui telefon yang Husein masuk paper, mak Husein macam gelabah dan terpinga-pinga. Of course la,..... macam mane anak dia yang ada kat luar negara sekarang ni boleh masuk paper hari ni kat dalam negara?... ada buat kes ke?   tapi masa tu Husein dah tahu tentang apa paper Utusan tu akan cerita tentang Husein....cuma Husein tak nak bagitau lagi kat mak Husein.... alaa.... nak buat surprise siket dengan bonda tersayang.

Btw, terima kasih kepada Kak Lynn sebab sudi temu ramah Husein hari tu... tak lupa juga pihak Utusan Malaysia yang sudi terbitkan cerita Husein ni dalam paper korang. Husein anggap ni adalah sebagai satu penghargaan untuk Husein untuk lebih giat lagi dalam dunia blog ni. Terima kasih jugak kepada korang sume yang terus support Husein. Tanpa korang sume, Husein tak kemana jugak.

Terima kasih kerana membaca. Komen siket..

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. segan pulak nabila komen.. dia pun pernah masuk paper jugak.

      Padam
  2. waahhh...lepas nie makin ramai la follower blog nie hehe

    BalasPadam
  3. wah,.bestnye...=)
    btw,tahniah...

    BalasPadam
  4. tahniah husein...bersama martabatkan blogger malaysia... :)

    BalasPadam
  5. wahh.. tahniah ye :) dah masuk paper..

    BalasPadam
  6. assalammualaikum
    tahniah ye...dh msuk paper, truskan dgn pelbagai crita mnrik lg tw :)

    BalasPadam
  7. Tahniah..bukan mudah boleh masuk ruangan ini..:)

    BalasPadam
  8. Untunglah masauk paper.

    Lepas ni maybe lepas 2 tahun. Mesti masuk TV plak kan.

    InsyaALLAH.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.