Kali Pertama Nuffnang Buat Surprise

ASSALAMU'ALAIKUM...

Hari ni Husein nak cerita pasal benda yang sangat jarang Husein cerita. Selalunya Husein cerita pasal personal life Husein, atau pasal travel Husein pergi jalan-jalan kat tempat orang... tapi kali ni, Husein nak cerita pasal sponsored utama blog Husein ni, iaitu Nuffnang.

Selama Husein duk 'mengorat' Nuffnang ni, kengkadang sakit hati jugak sebab macam diorang tak nak layan je blog Husein ni. Husein tau yang blog ni bukan femes sangat pun. Tapi, tetiba hari ni... Husein rasa cam rajin sangat nak jenguk akaun nuffnang Husein. Sekali bila dah buka..... tetiba Nuffnang kesayangan Husein ni buat surprise...
Nah... iklan CPUV. Korang tahu CPUV tu ape? Cost Per Unit Visit.
Bagi korang yang pasang iklan dengan Nuffnang mesti tahu pasal ni. Dan kalau korang bukan blogger... agak mustahil korang nak faham pasal-pasal benda ni.

Takpe jangan risau. Rajin-rajin la korang support blog ni ye. Selalu-selalu la lawat blog ni.

Terima kasih kerana membaca. Komen siket... :-)

6 ulasan:

  1. siap main supsrise-suprise la plakk. hehe

    BalasPadam
  2. best nye..hehe jealous taw..tp ye la ari nie nuffnang buat suprise utk sye,bukak je akaun,then dah de 'masuk' sikit...kalau tak 0 sen je haha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.