Blogger Area Mega Give Away

ASSALAMUALAIKUM...


Alhamdulillah akhirnya Blogger Area melalui fasa kedua di mana kami menganjurkan Blogger Area Mega Give Away buat pertama kalinya dan ditaja oleh 61 orang blogger & online shop yang owesome! 61 beb.. bukannya sikit, banyak tuu. Maka Husein rasa ini adalah giveaway yang wajib bagi korang yang bergelar blogger kerana hadiah yang ditawarkan sangat banyak. Give Away ini akan berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014.

GA ini akan di publish secara serantak oleh semua Admin Blogger Area iaitu Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad dan Cik Itah.

Klik SINI untuk lihat senarai hadiah yang ditawarkan untuk para pemenang yang bertuah.


Syarat untuk join ;

1. Buat satu entri bertajuk "Blogger Area Mega Give Away"

2. Copy banner diatas, pastekan ke dalam entri blog dan backlink ke page ini.

Cara copy gambar :
Klik kanan - Save Image as - simpan dekat mana-mana folder korang dan upload dalam entri
atau
Klik kanan - copy image location - upload from url

3. Publish dan paste url entri korang dalam ruangan komen entri ini.

4. Follow Blog Para Sponsor [Wajib]

Tuan BloggerArea  , Husein Rider , Nisa Ahmad , Cik Itah , Tasha Aqisha , Aimi Syafiqah , Gnor Gnur , Siti Mastura , Eshamz Halim , Norhasniza Khalid , Asha Lya , Linz Shopee , Noridayu Zan , Ruqaiyah Amanina , Syahoney Kitty , Cynta Ieda , Anies , Syaz  , Nur Hayati , Mar Mansor , Nadyya Shafiqa , Maisarah , Noor Rasyidah , Emi Amirah , Meura Metsu , Rara Farhana , Vee Sandi , Karya Mahirah , Naniey Jemey , Afzal , Eyfa Writter , Kiera Rashid , Norihan Yusuf , Farahuda Hud , Lyn Cellmaxx M'sia , Maz Izza , Shamiera Osment , Cik Siti , Ayra Ihya , Puteri Memory , Hazanis Blogspot , Jom Join Blogwalking , Fatihah Fazlin , Nur Syafiqah & Nur Liyana , Farhana Ramlan  , Cik Mun , Ieta Mat Sa'ad , Jari Manis , Papa Blogger , Kyle Kesha , Zayani ZulkiffliWardrobe Hanger dan Fatihah Zainal.

5. Like Fan Page Sponsor [Wajib] 



6. Follow Twitter Sponsor [Wajib] (dikecualikan bagi yang tiada akaun Twitter)

Moshi Kawai Shop

7. Follow Instagram Sponsor [Wajib] (dikecualikan bagi yang tiada akaun Instagram)

Kyra Hizrina

8. Follow Blog Sponsor [Optional]

Azlan Strider , Ixbarr Abdullah , Khir Khalid , Kyra Hizrina , Ae Noyou.

9. Like Fan Page Sponsor [Optional]



10. Follow Instagram Sponsor [Optional] (dikecualikan bagi yang tiada akaun Instagram)

@papabloggerdotmy@shamieraosment , @fatiha_zainal , @moshikawaiishop_ , @rexylla_blogshop , @farame_ , @misjarimanis , @khalidkyle , @nisablogwriter , @sueashalya , @thehayati , @farhanaramlan , @rubyismail2 , @nzayaniz .


Nota* Mohon semua peserta untuk jujur dan ikut semua syarat giveaway ya. Mana-mana peserta yang didapati tidak mengikut syarat-syarat yang diberikan akan ditolak penyertaannya serta merta. Sebarang pertanyaan boleh hubungi Husein di Facebook atau emel: husenmail@gmail.com.

Nota* Syarat untuk follow/like/add akaun Facebook/Twitter/Instagram adalah dikecualikan bagi anda yang tidak mempunyai akaun tersebut. Bagi yang ada, sila berlaku jujur. Terima kasih.

GiveAway ini dijayakan oleh : Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad, E-Zati Sofea, Cik Itah

Terima kasih kerana membaca. Komen siket.. :-)

25 ulasan:

  1. no twitter account so can't join...:(

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam. kalau takda akaun twitter syarat bole dikecualikan.. :)

      Padam
  2. tasha join ye..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html
    *akan follow blog scra berperingkat ^^

    BalasPadam
  3. hi and salam.. penat mengelik-lik sponsor huhuhu
    tapi xde twitter n insta :/
    http://lissadblog.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  4. nak join tapi yang syarat follow twitter tu tempan tak dapat nak buat sebab twitter problem.. xleh nak follow org.. =(

    BalasPadam
  5. http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html ..hai done follow & join giveaway...

    BalasPadam
  6. http://www.syuhadasalleh.my/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  7. Saya join :)

    http://ghasaje.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  8. Saya join. :)

    http://just-giveaway-and-contest.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  9. saya dengan usaha dan tawakalnya... pagi2 da rajin menge-LIKE n menge-follow... owh yeahh..

    http://summerlovecheery.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. salam , jln2 blogwalking smbil follow2 blog yg sya blum follow :)

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-621 kat sini ^_^

    BalasPadam
  12. kemasnya blog*mencelah* budak baru belajar sdg bw dan rasa macam nak join. Dah buat semua syarat kat atas tu, nanti saya update semula ya di ruangan komen ni. makan masa juga tu. semoga internet membantu..

    senang juga bila ada GA macam ni. mudah nak bw dan mudah nak cari kenalan. *moodfollow*

    http://hzinnirah.blogspot.com

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. http://hzinnirah.blogspot.com/2014/10/blogger-megass-area-giveaway-3.html

    Dah update ^^, makan masa betul *pheww*

    BalasPadam
  15. Klaau nak hadiah lebih dari satu, tamak tak? *grin*

    BalasPadam
  16. Bismillahhirrahmanirrahim

    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  17. http://missnabihah.blogspot.com/p/blog-page_55.html

    BalasPadam
  18. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  19. Bismillahirrahmanirrahim..
    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html
    *maaf tkde twitter n insta

    BalasPadam
  20. salam,,iqha join :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  21. Hadiah antar sampai UK tak?...sponsor still open lagi..?baru rasa nak sponsor utk give away..takpe la..nanti try buat givewaybrg dari UK ..ade ke org nak join?

    BalasPadam
  22. ok dah buat semua...

    http://sarahhanim.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.