Header Blog Untuk Isya

ASSALAMUALAIKUM...

Waktu cuti adalah waktu yang sesuai untuk Husein menghadap laptop kesayangan lame-lame. Sampai nak update blog ni pun dah tak tau nak tulis ape. (haha..ayat poyo.)

Actually, baru-baru ni tersangatlah rajin nak buat header blog kat blogger sorang ni. Kitorang dah kenal lama dah... So, dia request untuk buatkan header blog untuk blog dia. Emmmm.... bila orang mintak tolong mesti la kita bantu kan ?? Mujur la Husein pandai laa jugak sikit-sikit buat header blog.. kalau takk.., tak tau la nak jawab camne.
Jom semua jenguk-jenguk blogger Isya Bersahaja.

So...... ceritanya dia request buatkan header dua tiga minggu yang lepas tapi Husein dapat siapkan dua tiga hari yang lepas disebabkan bercampur aduk dengan kerja lain. Kebetulan dua tiga hari lepas adalah harijadi Isya, so... Husein kire adalah sangat sesuai untuk Husein hadiahkan header blog yang Isya request hari tu. Hmmm... kire nye birthday gift la ni?? hehehe...

Selamat Menyambut Ulang Tahun buat blogger Isya. Moga panjang umur dan murah rezeki dan bahagia berpanjangan. Apa pendapat korang dengan design header blog ni? Komen dan kritikan dialu-alukan.

Terima kasih kerana membaca. Komen siket... :-)

11 ulasan:

  1. nice header ... simple dan bershaja .. persamaan nya dua2 header ad timbunan buku.. blog sbgai smber/bhan bacaan. sy agk, (y) .. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita pun tak tahu kenapa mesti letak buku tu.. haha.. nmpak matching jer.. thanks

      Padam
  2. nice hearder. ambik law syariah rupenya. wow. sy apply syariah jgk untuk jordan bwh mara. dan haraplah dapat ke sana :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh.. good luck for your study. Bittaufiq wan najah.

      Padam
  3. pandainya buat header. smart brooooo =D

    BalasPadam
  4. cantiknyer =)

    http://myartcrafting.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Nice tau !! Xcrowded.. I like =D

    BalasPadam
  6. cantikkkkkkk!!!!!!! haha..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.