Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

ASSALAMUALAIKUM...

Alhamdulillah hari ni dah masuk 10 malam terakhir di bulan Ramadan. Maka berlumba-lumba lah semua umat Islam untuk mencari lailatul qadar kerana hanya pada bulan ini sahaja dikurniakan kelebihan yang serupa dengan seribu bulan. Tapi persediaan menyambut lebaran juga tidak dilupakan. Shopping compleks tetap meriah, tawarih pun tetap meriah.

Tahun ni Husein berkesempatan beraya di kampung. Sebelum ni pernah beberapa kali tak balik sebab berada di Mesir. Time dekat nak raya, memang terasa sikit perasaan rindu pada semua termasuklah juadah hari raya sekali. Sanggup berhabiskan kredit Voip untuk telefon keluarga semata-mata nak ucapkan selamat hari raya dan mintak maaf banyak-banyak kat keluarga dari hujung rambut sampai ke hujung kaki melalui handset Samsung Husein dulu.

Bila raya kat kampung ni mestilah nak kena lain sikit dengan beraya di perantauan. Macam-macam barang nak kena beli. Baju raya, kasut raya, beg raya… eh, beg raya? Ye laa.. untuk bawak balik kampung mestilah kena ada beg untuk isi baju kan. So, bila dah nak dekat raya ni Husein memang sibuk dengan belajar dan pada masa yang sama nak jugak bertemu lailatul qadar, means ibadah kena upgrade sikit. So, takde masa sangat la nak pergi mana-mana hatta kat bazar Ramadan sekali pun.

Bila dah tahu Nile.com.my ada buat Jualan Raya Meletop, memudahkan Husein untuk shopping di hujung jari sahaja. Tak perlu ke shopping kompleks atau bazar Ramadan yang jauh-jauh tu. Bila dah ada internet, semua urusan menjadi senang dan cepat. 

Klik banner di atas untuk maklumat lanjut.

So, dibawah ini adalah barang-barang yang mesti Husein ada untuk melengkapkan kemeriahan Husein ketika menyambut hari raya:

 ProductWatches

JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only (Sold out)


 ProductMen Shoes

JLM2016 Sales price: RM12.90
Date: 22/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 460 units only sold out


Product:Classical Men Boat Shoes
JLM2016 Sales price: RM23.90
Date: 24/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


JLM2016 Sales price: RM13.70
Date: 16/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only(Sold out)



ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Sebenarnya banyak lagi barang yang korang boleh shopping online kat website tu. Harga pun murah-murah. Kawan Husein pun terkejut dengan barang-barang yang ada kat website tu sekali dengan harga dia. Katanya "Kenapa murah sangat ni?". hahaha...

7 ulasan:

  1. luggage organizer box tu menarik!
    warnanya pon cantik..:D

    BalasPadam
  2. Rambang mata dibuatnya nie.. huhu

    BalasPadam
  3. Pakej Percutian Ke Medan Indonesia
    - Makan Sedap .....
    - Tidur Nyenyak .....
    - Shopping Banyak .....
    - Harga Murah .....
    Nak Tengok Harga Budget dan Standard
    sila clik : http://agentpelancong.blogspot.co.id/
    Semua ada kat disini .....

    Dapatkan penawaran khusus untuk paket grup / corporate
    Call/WhatsApp : +62821 6201 7001
    Email : tourinmedan@gmail.com

    BalasPadam
  4. Pakej Percutian Ke Medan Indonesia
    - Makan Sedap .....
    - Tidur Nyenyak .....
    - Shopping Banyak .....
    - Harga Murah .....
    Nak Tengok Harga Budget dan Standard
    sila clik : http://agentpelancong.blogspot.co.id/
    Semua ada kat disini .....

    Dapatkan penawaran khusus untuk paket grup / corporate
    Call/WhatsApp : +62821 6201 7001
    Email : tourinmedan@gmail.com

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. asslmkm.. hi :)

    gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

    JEMPUT Singah jika sudi..

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

    BalasPadam
  7. Mak aih, murahnya. Masih ada lagike promosi tu?

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.