Segmen : Saya Blogger Negeri .......

ASSALAMU'ALAIKUM...

Korang rajin join segmen dekat blog?? Hari tu Husein ada tengok entri dari senior Husein, Walid Aisyaa dalam blog dia tentang satu segmen yang dianjurkan oleh Fiz Graphic Dot Com. Husein ni jenis yang kurang siket join segmen-segmen ni. Kalau nak join mesti tengok dulu apa yang ada dalam segmen tu. Kalau biasa-biasa je, Husein tak join.

Tapi kali ni Husein join Segmen : Saya Blogger Negeri..... by Fiz Graphic.

Husein blogger dari Terengganu. Keistimewaan Terengganu menurut kaca mata Husein adalah Terengganu mempunyai banyak tempat menarik. Antaranya, Pulau Redang, Pulau Perhentian, Pulau Duyung dan Tasik Kenyir yang menjadi tasik buatan manusia paling besar di Asia Tenggara.
(Klik banner untuk join)
Berikut adalah senarai blogger-blogger Terengganu yang join same dalam segmen ni: Korang pun meh la join same... :-)
1. http://budakhodoh.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
2. http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html
3. http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
4. http://gadistometo.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
5. http://www.ameramirah01.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
6. http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
8. http://setanggi-permata.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
9. http://bercintabersamabulan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
10. http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2013/01/segmensaya-blogger-negeri.html
11. http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html
12. http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
13. http://aswaleyla.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
14. http://www.husnaalyas.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html
15. http://anirahazuri.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
16. http://www.nieyxzha.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
17. http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-apit.html
18. http://mamaizzya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
19. http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
20. http://aienhermionie27.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
21. http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
22. http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html
23. http://zazanizam.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
24. http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari.html
25. http://diaryneesa.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari.html
26. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
27. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
28. http://tengkuizzahfarahana.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
29. http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
30. http://cahayakenikmatanhidup.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari.html
31. http://sengetstories.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html
32. http://najihah90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
33. http://hanasimple.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html
34. http://kakikerja.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
35. http://heymanisturosakgigi.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
36. http://princessfzalife.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
37. http://www.alyabalqisstudio.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
38. http://qaseh-moon87.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari.html
39. http://www.alifismail.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html
40. http://wan-sarah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
41. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

3 ulasan:

  1. cikdah singgah semula sini...org ganu kiter

    BalasPadam
  2. salam singgah sini, salam blogger ganu hehe ^^

    BalasPadam
  3. singgah sini...hehe..thanks sudi dtg blog wawa...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.