Minyak Rambut Terbaik dari Elite Edgy EFX

ASSALAMUALAIKUM...

Zaman sekarang, hampir semua gaya rambut dipandang sebagai fesyen; panjang, pendek, yang terpacak, gaya santai ataupun kelihatan “edgy”. Lelaki moden sekarang lebih gemar untuk menjadi lebih kreatif dengan cara memutar dan menggayakan rambut untuk menghasilkan fesyen tersendiri supaya personaliti dan keyakinan tu lebih menonjol.

Sesetengah lelaki lebih gemar untuk menggunakan satu gaya ke pejabat, dan lepas tu tukar gaya rambut diorang bila mereka keluar pergi ke tempat lain. Paling penting bagi mereka adalah produk penggayaan rambut terbaik dan berkesan yang memudahkan mereka mereka gaya rambut, dan memastikan gaya tersebut kekal sepanjang hari!

Sekarang jenama minyak rambut ELITE memang dah popular buat jejaka-jejaka di luar sana termasuklah Husein. Husein dah lama pakai minyak rambut jenama Elite ni sejak dulu lagi. Bau dia pun wangi dan sesuai dengan rambut Husein. Tapi sekarang dah ada ELITE On The Go Hair Wax- wax untuk gaya berkekalan!
Rangkaian ELITE Hair Wax dengan formulasi mudah bilas dan mudah digayakan ni hanya memerlukan penggunaan minimum bagi menghasilkan kesan maksimum. Minyak rambut ini membolehkan si jejaka mengubah bentuk gaya tanpa perlu mengaplikasi semula wax bila-bila masa dan di mana sahaja untuk gaya rambut yang baru.

Gayakan Mengikut Keinginan Anda!
Tampil santai, atau gaya berani, rekaan “rugged”, mahupun kekal terpacak atau nampak basah. ELITE adalah cara terbaik untuk gaya berkekalan!

Spiky Web mencipta gaya lawan graviti yang sentiasa terpacak! Awas: Jejaka yang inginkan sesuatu yang lebih buat dirinya akan menjumpai segalanya dalam bekas merah jambu neon ini. 

Wavy Loose menjadikan segalanya santai dan mudah untuk jejaka yang tampil bersahaja. Hanya bekas biru ini yang anda perlukan untuk tampil menawan tanpa tekanan!

Airy Wild hadir dalam wana jingga terang memberikan rasa ringan, bebas dengan jumlah yang mencukupi untuk melepaskan sisi liar anda!

Shiny Wet melangkau lebih berbatu dari yang biasa. Calit pada bekas hijau ini dan gayakan rambut agar kelihatan lebih bersinar, bertekstur dengan hasil yang menakjubkan!
Rugged Matte untuk si jejaka yang berbahaya. Bekas kelabu gelap ini mampu menyembunyikan rahsia anda. Tampil lebih serius dengan kurang kilat membuatkan anda kelihatan benar-benar bahaya.

Cipta apa sahaja gaya rambut yang anda inginkan dengan variasi ELITE yang terdiri daripada fibre, clay ataupun wax. Walaupun rambut korang kerinting sangat, sederhana kerinting, atau lurus.. korang masih boleh menggunakan minyak rambut ni. Yang penting, korang akan nampak lebih stylo, kemas dan bergaya. Tak percaya?? Korang boleh beli yang bekas yang kecil dulu iaitu bersaiz poket On the Go pula berharga RM5.90 setiap satu. Bila dah rasa puas hati dan berkesan, korang mestilah beli yang besar punya iaitu Pek 68g berharga RM17.10 setiap satu. Lepas ni jangan tanya dah kenapa rambut Husein selalu nampak kemas je. Jangan kata abang tak payong pulak.


2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.