Casing Phone Rekaan Sendiri Dengan Harga Murah

Husein rasa semua orang ada smartphone masing-masing. Tak kira muda atau tua. Umur belasan tahun pun dah ada smartphone. Budak darjah enam pun dah pandai main instagram sekarang. Husein dulu kecik-kecik takde kenal langsung dengan handset ni.. sibuk main basikal kat kampung sambil pernah sesat kat kampung sendiri. hahaha...

Tapi itu la realitinya. Smartphone dah jadi perkara penting sekarang. Kalau takde benda alah tu, boleh jadi lintang-pukang dunia ni. Bila smartphone dah jadi benda penting, mesti la penjagaannya pun penting jugak kan. Casing yang cantik dan kemas semestinya menjadi idaman setiap orang agar nampak lebih bergaya. Tak gitu....

Bila dah ada casing phone macam ni, terasa macam nak jaga phone 100% fully care. Tiap kali angkat telefon mesti orang sebelah dok jeling je.. haha, jeles la tu sebab casing iols Special Edition. Gerenti tak ada dijual kat mana-mana kedai accessories telefon sebab ada gambar kite sendiri. Walaupun Special Edition, tapi harga dia murah aje tau. Iye weii, lagi murah dari casing handphone blink-blink yang dijual kat kedai-kedai tu. (Baca sampai habis untuk dapatkan harga murah)
Husein jadikan casing phone ini sebagai balas hadiah kepada kawan Husein. Dia pernah menghadiahkan Husein buah tangan dari Brunei dulu.


Phone casing ni boleh ditempah melalui WhatsApp sahaja. Senang kan?? Kat sini kita boleh bagi apa sahaja gambar yang kita nak letak kat casing phone tu. Tapi syaratnya, gambar tu mestilah ada resolusi tinggi supaya tak pecah masa korang print.(Kalau takde high quality pun takpe sebab still nampak kemas walaupun agak kelabu sikit). Lagi satu, servis diorang sangat cepat. Hari ni order kalau takde masalah lepas buat payment 3-4 hari sampai la casing phone tu kat rumah. 

Amacam.. comel ke tak? Casing Husein ni untuk model Iphone 6. So, kalau korang berkenan jugak nak tempah gambar sendiri pada casing handphone dengan harga yang murah dan cantik macam ni, boleh la tuan empunya WhatsApp di talian 019-985 8151. Kat situ korang boleh tanya model handphone yang ada. Boleh la korang order untuk jadikan kenang-kenangan ataupun sebagai koleksi peribadi.

PROMOSI KHAS untuk Pembaca Blog Husein Rider
Casing Phone rekaan sendiri dengan Harga Yang Sangat Murah!!
Oh ye, dari tadi Husein ada bagitau harga murah kan. So, mesti korang nak tau harga nya berapa kan. Jadi untuk korang-korang pembaca setia kat sini, Husein nak bagi special harga untuk korang khas buat pembaca setia blog Husein Rider. Tak caya ? Rujuk bawah ni.. :

PROMOSI KHAS UNTUK PEMBACA HUSEIN RIDER.BLOGSPOT.MY
dapatkan Customise Phone Casing dengan harga yang murah
Harga asal : RM39

Guna Code : HRR1001
RM 20 sahaja 
(termasuk GST)

Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia 
(kecuali Sabah dan Sarawak)

MURAH KAN.. 

Term and condition:
· Offer valid while stocks last.
· Offer until 30 Nov 2016.
· Offer are subject to change without prior notice.



Untuk tempahan boleh whatsapp nombor bawah ni dan nyatakan code HRR1001 untuk dapatkan harga promosi di atas :

019-985 8151

4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Penghantaran guna pos ape ye...

    BalasPadam
  3. Penghantaran guna pos ape ye...

    BalasPadam
  4. @cikna: boleh tanye pada nombor yang tertera diatas.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.