Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

ASSALAMUALAIKUM..

Bulan Ogos memang tak lekang dengan bulan yang dipanggil sebagai bulan kemerdekaan. Tahun ini negara kita akan meraikan hari kemerdekaan yang ke-59. Korang jangan buat-buat lupa pulak sebab dalam kelas Husein, lecture dah test kami dengan soalan ni. Masing-masing terpinga nak jawab sebab tak tahu…..dah kali ke berapa dah Malaysia sambut merdeka.

Pada bulan ni jugak Husein harap Husein dapat la menang dalam Giveaway by Aku Seorang Traveler. Hanya perlu ikut beberapa langkah mudah di dalam entri ini termasuk follow tuan punya blog sekali dan pemenang akan di pilih secara random. InsyaAllah, kalau ada rezeki Husein akan menang dan korang pun mungkin bertuah jugak sebagai pemenang kalau join sesame. 

Sekarang Husein nak tag seorang rakan blogger yang bertuah dan beliau adalahhhhh....... Adiba Rusli. Haaaa.. beliau tersangat bertuah kerana terkena tag kat sini dan beliau wajib mendoakan kejayaan Husein untuk menang dalam giveaway ni. Wajib doa tau adiba.. hahaha..

-Tak sabar nak baca travelog ni-

4 ulasan:

  1. suka baca cerita awak..menarik.

    BalasPadam
  2. Wah! Kena dapatkan travelog tu .. nak tahu apa yang dia lalui.

    BalasPadam
  3. Menarik travelog ni. Kalau ada masa tolong bagi kupasan atau pra muka. :D

    BalasPadam
  4. wahhh menarikkk .. =) btw done singgah and follow =)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.