Syoknyeerr Prizle.com !!

Korang pernah dengar Prizle.com sebelum ni?? Mungkin kebanyakkan dari korang tak pernah tahu kan?? Husein pun tak tahu la kenapa dinamakan Prizle.com .. but I think, maybe diambik dari perkataan prize kot.. pastu reka-reka sikit then jadi la Prizle. hehehe... 

Apa yang menarik tentang Prizle.com ni??

''It is a one-stop contest and giveaway website where public users can join available contests and possibly win prizes. Who would want to miss a free deal right?
On the other hand, businesses can also quickly set up, launch, distribute and administer their contests on the portal - hassle-free and easy for business owners!''

Senang citer,.. Prizle.com adalah satu website yang sesuai bagi korang yang suka join contest dan giveaway,.. disertai dengan hadiah yang lumayan dan gempak gitu. Sape tak nak kalau dapat hadiah best kan?? Prizle.com menyediakan kemudahan yang senang bagi korang yang suka dan mencari contest/giveaway yang gempak dan lumayan. Korang hanya perlu sign up untuk mendaftar sebagai ahli Prizle dan korang akan menerima segala update dari laman web tersebut melalui emel atau laman sosial Prizle yang lain samada facebook, twitter, atau google+. Instagram pun ade.. Korang jangan tak percaya pulak…Instagram pun boleh promote tau. So, lebih senang bila ade update dari website diorang kan? Korang pun laju-laju je join contest dan dapat hadiah.  Even, when u share something in this website on facebook, u can get extra point and get more prizes.

Korang dah siap daftar? Ok.. Oleh kerana Prizle sangat sayangkan korang, maka Prizle takkan sesekali mengecewakan korang. Bila korang siap daftar, Prizle akan bagi point. Ape gunanya point ni? Haaa…. Bila korang dah kumpul banyak-banyak point ni, korang boleh dapat hadiah lagi. Hadiah lagi?? Yerrr……. Jangan buat terkejut camtu pulak sebab Prizle ni memang ringan tangan nak bagi hadiah kat korang. Hadiah pulak .. bukan sebarangan hadiah tau. Korang boleh dapat baucer, baju dan banyak lagi.

Contest/giveaway kat sini pun memang gempak. Ade macam-macam jenis contest/giveaway. Korang nak yang macam mana... semuanya boleh dikatakan ada..... Video contest, photography, cooking, holiday, travel... semuanya terbaik untuk korang join sekali.

Macam mana nak boleh banyak point??

It is very simple. Antaranya,… 'like' fb diorang, join contest diorang, tiap kali korang menang contest tu, dan banyak lagi la….even tiap kali korang sign in pun boleh point jugak tau. Simple.

Pzile.com sangat sesuai bagi you all semua yang tinggal di Malaysia, Indonesia dan Singapura kerana Pzile.com dapat beri perkhidmatan untuk tiga negara tersebut. Infact, bila korang dah daftar.. korang boleh invite sape-sape dari tiga negara tersebut untuk join sekali. Lagi meriah kan?? Bagi korang yang ada Android dan Google Play pun boleh try guna dalam website ni.

So, ape tunggu lagi. Jom ajak semua kawan-kawan, sepupu sepapat, pak cik mak cik semua untuk join Prizle.com. Husein dah join dah. Korang bila lagi. 

3 ulasan:

  1. singgah sini! hehe btw header tu menarikk la.. cantik

    BalasPadam
  2. wow... cantinya header... suka tengok lama2.. opppps. hehhe nice

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.